lauantai 29. tammikuuta 2011

"Oravat auttoivat yli yksinäisyyden"

Kesällä 2009 olin mukana VilliDesignin "Oravat auttoivat yli yksinäisyyden" -näyttelyssä. Näyttelyssä esiteltiin sisustustuotteita sekä vaatteita ja asusteita, jotka olivat syntyneet lempielokuvien herättämistä mielikuvista. Osallistuin näyttelyn suunnitteluun ja kasaamiseen. VilliDesignin tuotteiden lisäksi esillä oli muutamia näyttelyä varten tekemiäni tuotteita sekä joitakin rekvisiitaksi sopivia aiemmin valmistamiani tuotteita.

Näyttelyjuliste: VilliDesign
Ruukkimuseo Masuuni Brunou löytyy Pohjois-Savosta, Juankoskelta.

 Rock-henkinen "Funky Monks". Kuvassa VilliDesignin tauluja ja pussilakana."Amélie" -elokuvan mukainen osasto. Valokuvaverhon kuvat on tulostettu kankaalle ja ommeltu kiinni harsomaiseen verhoon. Valokuvat ovat minun ottamiani ja verho on VilliDesignin valmistama. Muutama vuosi sitten tekemäni ruutukuvioinen käsilaukku oli myös somisteena.


Korkeavyötäröiset pussihousut, jotka suunnittelin ja valmistin sopivaksi "Clockwork Orange" -elokuvan henkeen. Näyttelyssä oli esillä myös London Callin' -malliston hame.


Blogiin tulee pian lisää kuvia näyttelyä varten tekemistäni tuotteista. Niitä ja muita näyttelyn kuvia voi myös katsoa VilliDesignin kuvagalleriasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment! We truly appreciate it!