keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Happy, happy, joy, joy

Muutama viikko sitten vietimme veljentyttöni yhdeksänvuotissyntymäpäiviä. Halusin lahjan olevan jotain, mitä en ollut ennen hänelle antanut, jotain yksilöllistä ja hauskaa. Niinpä suunnittelin ja painoin kuosin juuri häntä varten ja ompelin kankaasta hupparin. Painoin kuvion fuksianpunaisella, sillä se on hänen lempivärinsä.Kuosista löytyy kaupunkisiluettia, metsää, tivolia ja sirkusta sekä kuosin nimi "Happy, happy, joy, joy".
My niece turned nine few weeks ago. I decided to give her something I hadn't given her before. I wanted it to be something unique and fun, so I designed and printed a pattern just for her and turned it into a hoodie. She told that her favourite color is fuchsia so I used it. In the pattern there's a city silhouette and forest with a sircus and carnival. There's also the name of the pattern "Happy, happy, joy, joy".


xoxo Anu

18 kommenttia:

 1. Mikä prosessi! Tällaista haluan lukea lisää, mä tuun heti sun lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, kiitos kovasti!! Olihan se kyllä kieltämättä aikamoinen projekti, varsinkin kun kangas meinasi loppua kesken, mutta onneksi lahjan saaja oli tyytyväinen.

   Poista
 2. Onpas ihana kangas ja kiva huppari!

  VastaaPoista
 3. Oooo. Mikä ihana kangas <3 Ja hupparista tuli kyllä TODELLA ihana. Nam.

  VastaaPoista
 4. So cute!
  http://namelessfashionblog.blogspot.it/
  http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

  VastaaPoista
 5. Oi oi! Onpa ihanaa!
  Kankaanpainannasta olen haaveillut pitkään ja pitäisi kyllä opetella tekemään sitä ihan oikeasti kunnolla! Tämä on niin kaunis, että kyllä innostaa kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kannattaa opetella, kankaanpainannalla saa helpostikin kyllä piristettyä yksväriset kankaat/vaatteet. Mukava että innostaa! :)

   Poista
 6. Tämä on aivan uskomattoman mahtava, alusta loppuun saakka itsetehty, wau! :)

  VastaaPoista
 7. Wow!!!
  Nyt Anu etsit kanavan ja markkinoit tuon eteenpäin ISOILLE taloille, tuo on niin hieno ja tyylikäs!!! Tällaista uniikkia työtä et varmana saa jättää pöytälaatikkoon, todella hieno kuosi joka vetää varsin hyvin vertoja marimekoille ja nansoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, kiitos!! Pitäs kyllä vähä tsempata ja alkaa piirustellakin enempi, niin et vois runsaalla kädellä niille isoille taloille tarjoilla :)

   Poista

Thank you for your comment! We truly appreciate it!